Direct contact? Bel: 06 - 126 186 14

Home > Dit doen we

Dit bieden we aan

Als basis bieden wij een lidmaatschap aan waarbij je onderdeel wordt van het Fieldlab Sociale Innovatie. Daarnaast bieden wij verschillende sociale innovatie activiteiten aan waarbij we meestal “customer made” jouw organisatie of jij als individu verder helpen op het gebied van sociale innovatie.

Het lidmaatschap

fieldlab-sociale-innovatie-dit-doen-weWij zoeken mensen en organisaties die de urgentie van sociale innovatie zien. Samen met collega’s uit andere organisaties ga je aan de slag. Je deelt ervaringen, kijkt bij anderen achter de schermen, staat elkaar bij met raad en daad en experimenteert met nieuwe oplossingen. Je wordt ondersteund door ervaren mentoren uit de praktijk. Door het jaar heen kom je samen met bedrijven en deskundigen en deel je kennis en ervaringen. Ook nodigen we je uit om mee te doen aan expertmeetings, intervisie sessies en krijg je toegang tot een digitaal leerplatform. Zo ontwikkel je jouw kennis over Sociale Innovatie.

Geïnteresseerd? Bekijk de brochure of stuur een e-mail. We nemen snel contact met je op.

Download brochure Neem contact op


Sociale Innovatie-activiteiten:
wat bieden we aan?
 

Career Escape Room

In een wereld waarin werkwijzen snel veranderen en banen mogelijk verdwijnen is het essentieel dat jouw medewerkers flexibel zijn en breder inzetbaar worden. Dit kan alleen als zij regie nemen over hun eigen ontwikkeling. Dat begint met een goed beeld van de invloed die technologie heeft op de toekomst van hun werk. Maar dat is niet genoeg. Belangrijk is, dat deze inzichten worden omgezet in ontwikkelacties die nodig zijn om op nieuwe technologieën voorbereid zijn en te blijven groeien. De Career Escape Room geeft deze inzichten en zorgt voor actie. Het helpt medewerkers om op een spannende manier zelf hun toekomst ter hand te nemen.

Lees meer


fieldlab-sociale-innovatie-accelerator-programmaHet Accelerator Programma

Het Accelerator programma is ontstaan op initiatief van enkele vooraanstaande organisaties en sociale partners die werk en snelheid willen maken met het creëren van een duurzame leer- en verbetercultuur in hun organisatie. Zij willen de stap maken van ‘wat te doen’, naar ‘hoe deze ‘wat’ in nieuw gedrag te verankeren’.

Download brochure »


fieldlab-sociale-innovatie-inspiration-tourInspiration Tour

Duur: 1 dag
We werken met z’n allen tussen een oude en nieuwe werkelijkheid. Dat merk je aan de steeds snellere digitalisering, veranderingen in arbeidsverhoudingen en concurrentie uit onverwachte hoeken. Hierdoor hebben medewerkers andere kennis en vaardigheden nodig. De grote uitdaging van de toekomst? Goed geschoolde mensen vinden en ze vast en vitaal te houden. Ben jij hier klaar voor? Ontdek het, samen met andere directeuren. Tijdens een magische en leerzame bustocht.

Download brochure »

 


Geïnteresseerd?

Stuur ons een e-mail